Dr. Petra Müller-Demary

Petra este de origine germană (Köln) şi trăieşte în România din 1995. Are mai mult de 20 de ani de experienţă în domeniul Resurselor Umane şi al Dezvoltării Manageriale.

În prezent, Petra lucrează ca Executive Coach, Team Coach şi Management Trainer în România, Bulgaria şi Germania. După ce a lucrat câțiva ani într-o companie internaţională, şi-a continuat cariera ca şi consultant independent, susţinând dezvoltarea clienţilor ei în proiecte variate, construindu-şi reputaţia de Coach şi Consultant de Systemic Business ca unul dintre cei mai apreciaţi specialişti din domeniu din România.

Petra a studiat Ştiinţe Sociale şi ale Educaţiei şi Biologie, şi a obţinut o diplomă de doctorat pentru o lucrare de psihologie motivaţională. Principalele metode de coaching pe care le foloseşte sunt întrebările orientate pe soluţie şi constelaţiile structurale sistemice, precum şi NLP şi alte abordări sistemice.

Clienţii Petrei apreciază bogata ei experienţă profesională combinată cu abordarea ei proaspătă şi creativă, care îi încurajează să gândească „în afara cutiei” şi să genereze soluţii surprinzătoare.  Rita Klemmayer »